Усім дорого вечора. Питання щодо медицини. Підкажіть, чи є якась альтернатива парацетамолу. Які препарати ще можуть збивати температуру? Ні, я взагалі не проти парацетамолу. Але хотілося би знати...
А вам для кого та для чого треба жарознижуючий препарат? Якщо для дитини, то краще приймати саме парацетамол. Ну а якщо для дорослого, то зараз є багато усіляких препаратів. Спитайте у аптеці.
Швидка допомога при температурі використовує так звану "літичку", або літичну суміш. Це дімедрол та анальгін, або дімедрол, анальгін та папаверин у визначених пропорціях.
Усім дорого вечора. Питання щодо медицини. Підкажіть, чи є якась альтернатива парацетамолу. Які препарати ще можуть збивати температуру? Ні, я взагалі не проти парацетамолу. Але хотілося би знати...
Я не розумію, чого так усі влюблять парацетал. Ні, я сперечаюся, може цей гарний препарат. Але мені особисто подобається Ібупрофен https://apteka-ds.com.ua/product....0045083 Може пояснити, чому. Тму що він не тільки ефективно допомагає знизити температуру, але й допомагає при головному болю, при болю у м'язах, зубному болю. А дружина використовую його при болях у період менструації. Ось який він мультифункціональний ) . Є ще один плюс - його ціна. Я купляю Ібупрофен п'ятдесят таблеток за сорок гривень. На сайті подивиться.